bsk logo
Lagsidor på bsk.nu!
Bollstanäs Sportklubb

8 st besökare

Damfotboll > Linda Fagerström klar för Bollstanäs

Linda Fagerström klar för Bollstanäs

BSK | 2007-02-06

Landslagets och Djurgården/Älvsjös meriterade mittfältare kommer att spela för Bollstanäs under 2007

Linda Fageström återvänder till Bollstanäs

Linda Fageström återvänder till Bollstanäs

 

För en tid sedan meddelade Linda Fagerström att hon lägger av med fotboll på allra högsta elitnivå i Djurgården/Älvsjö och landslaget för att kunna spendera mer tid på sin civila karriär som lärare. Linda har alltid uttryckt att hon gärna skulle vilja avrunda sin framgångsrika karriär i sin moderklubb Bollstanäs. Det gläder oss förstås otroligt mycket, att vi har kunnat mejsla fram en bra lösning med Linda, som gör att Linda känner att hon kan satsa ytterligare minst en säsong på spel i Norrettan.

 Linda har spelat nästan hundra landskamper

Linda har spelat tolv (!) säsonger i allsvenskan, först i Bälinge, Hammarby och sedan 2001 i Älvsjö och Djurgården/Älvsjö. Där var hon en av de tongivande spelarna när laget tog två SM-tecken och gick till final i Uefa Womens Cup. Det blev också 97 landskamper för Linda och under säsongen som gick deltog hon i 8 av landslagets 13 matcher.

 Bollstanäs spelar trettonde säsongen i näst högsta serien i följd 

Linda var en av de tongivande spelarna i ett ungt Bollstanäs, som lyckades ta sig upp i näst högsta serien redan 1994.  Sedan dess har man legat kvar på den nivån och startar i år den trettonde säsongen i följd i näst högsta serien inom damfotbollen i landet. Under åren har många spelare i allsvenskan kommit från Bollstanäs. Förutom Linda - systern Helen fagerström, Josefine Christensson, Linda Forsberg och Jeanette Larsson för att nämna några.

 Det är som synes en välmeriterad spelare, som nu återvänder till Bollstanäs och det kommer förstås att bli en otrolig förstärkning och injektion för ungdomarna i Bollstanäs spelartrupp. Laget har under några år saknat en riktigt vass, kreativ och offensiv mittfältare. En bättre sådan än Linda kunde vi inte hitta. Det blir spännande att se vad laget kan åstadkomma i årets Norrettan.

Valdemar Svensson

  • 2007-02-06 18:26:14

  • Linda Fagerström klar för...

  • Dela på Facebook

Tillbaka1259 har sett nyheten varav 235 unika..